Az International Aerospace and Defence Exhibition Tunisia légi- és védelmi ipari kiállítást 2022. május 11. és 15. között rendezik meg Tunéziában, Dzserbában a Zarzis Nemzetközi Repülőtéren.

A 2021-es konferencián 42 civil és katonai delegáció vett részt, 111 kiállító volt 23 országból, 165 újságíró 5 kontinensről, 13 900 szakmai látogató és összesen 30 000 civil látogató 51 országból. A kiállításon képviselteti magát mind az állami mind a magánszektor.

 

Az eseményre több, mint 200 kiállító céget várnak, így a szervezők szerint kiváló lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre, és az egyre növekvő afrikai piac feltérképezésére.

 

Az IADE Tunisia 2022 kiállítás három téma köré csoportosul: polgári repülés, védelmi ipar, űripar és robotika. Az Űr- és Robotika téma alatt számos szekció található, többek között műholdas kommunikáció, földmegfigyelés, műholdas navigáció, űrkutatás, űr-robotika, földi infrastruktúra vagy éppen a térinformatikai technológiák.

 

A látogatóknak lehetőségük van részt venni konferenciákon és szemináriumokon, B2B megbeszéléseket folytatni, meglátogatni a kiállítók standjait, vagy éppen saját standot bérelni.

 

További információkat találnak a kiállításról az alábbi weboldalon:

https://www.iadetunisia.com/

Köszönettel vesszük, ha regisztráció esetén főosztályunkat is tájékoztatják a tervezett magyar jelenlétről a QBgDUZsBOsM7MI24WkNc3BhY2VAbWZhLmdvdi5odQ== emailcímen.