CÍMZETTI (PÁLYÁZATI) FELHÍVÁS POTENCIÁLIS ŰRIPARI SZEREPLŐK SZÁMÁRA

Figyelem! Tekintettel arra, hogy módosult a GINOP 1.3.7.-19. PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA,  módosult a mi Címzetti Felhívásunk szövege is. A megváltoztatott felhívás alapján a támogatott projektek (a nyertes pályázatok) 2023. szeptember 30-ig valósíthatók meg. A pályázat minden egyéb feltétele változatlan maradt.


A Külgazdasági és Külügyminisztérium a „Professzionális felkészítés a tudatos külpiacra lépéshez KKV-k számára" elnevezésű, GINOP-1.3.7-19-2020-00001 számú, (rövid elnevezés: „FIT FOR EXPORT”) projekt keretében űripari potenciállal rendelkező kis- és középvállalkozásoknak nyújt támogatott szolgáltatásokat saját űripari projektjeik megvalósításához.

 

Pályázatot nyújthat be minden olyan űriparhoz kapcsolódó, vagy az űriparba belépni készülő, vagy ezeknek a vállalkozásoknak eszközöket, komponenseket gyártó mikro-, kis- és középvállalkozás, amely Pest megyén és Budapesten kívüli székhellyel vagy telephellyel és az adott székhelyen/telephelyen minimum 1 fő alkalmazottal rendelkezik.

 

A pályázati dokumentáció tartalmazza: 

  • A Pályázati Felhívást
  • A pályázati adatlapot (1. melléklet);
  • Nyilatkozat mintát a csekély összegű támogatásról (de minimis nyilatkozat) (2. melléklet);
  • A kérelem adattartalmát hitelesítő, eredeti, cégszerűen aláírt nyilatkozat mintáját (3. melléklet);
  • Az átláthatósági nyilatkozat mintáját (4. melléklet);
  • Be kell még nyújtani a foglalkoztatási adatokat igazoló 5. mellékletet és a cégképviseleti jogosultságot igazoló aláírási címpéldányt (6. melléklet) a pályázat mellékleteként, ezeknek azonban nincs kötött formája, sablonja.

A pályázati felhívással együtt letölthetők a felhívásban meghivatkozott dokumentumok is: 

A szükséges dokumentumok megtalálhatók a Kapcsolódó anyagok között.