Űrkonferenciát szervez a Design Terminal

Publikálva: 2021. november 9.

Űrtechnológiától az űrkolóniákig: a Design Terminal az űripar legfontosabb kérdéseivel foglalkozik november 10-11-i, ingyenes, online konferenciáján.

Számos izgalmas téma, többek közt az űrből érkező adatok hasznosítása, a klímaváltozás, az analóg asztronauták élete és az űrturizmus kérdésköre is várja a Space Terminal konferencia résztvevőit. Pár név az előadói listából: Edgar Rodrigues, az Embraer repülőgépgyártó szakértője, Bianca Cefalo űrmérnök, a Space DOTS startup társalapítója, Eleni Charitonos analóg asztronauta, vagy éppen Alastair Reynolds sci-fi író.

A konferencia a tudományos kutatáson alapuló, deeptech startupokat üzletfejlesztésben támogató program, az X-Europe űriparral foglalkozó szakaszának eseménye. A november 10-én és 11-én, online, angol nyelven megrendezendő Space Terminal – Online Summit powered by Design Terminal célja, hogy bemutassa: az űripar nem sci-fi, és a kapcsolódó találmányok és technológiák felhasználhatók a mindennapi életünkben is.

A rendezvény célja a sikeres űripari startupok közösségének megerősítése, a programok között így az X-Europe spacetech startupjai is bemutatkoznak. A konferencia interaktív platformot biztosít az alapítókon kívül vállalatoknak, befektetőknek és az űripar szakértőinek, hogy megosszák egymással tudásukat, és hálózatot építsenek. 

A belépés ingyenes, de a helyek száma limitált, úgyhogy érdemes minél előbb regisztrálni. Regisztráció ITT.

Menü

Főoldal

Navigáció